Wyszukiwanie zaawansowane
» Opinie Klientów
  • CERTYFIKAT

Opinie Klientów

Dodaj swoją opinię o nasionbank.pl

Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: ONA
  • Data napisania opinii: 16-10-2017
w pełni zadowolona
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Beny
  • Data napisania opinii: 14-10-2017
Udane zakupy, i raczej nie ostatnie, pozdrawiam. Robert.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Golas
  • Data napisania opinii: 14-10-2017
Bardzo profesjonalny sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: JACOBS
  • Data napisania opinii: 13-10-2017
Jestem bardzo zadowolony,polecam zakupy w sklepie i konsultant na poziomie profesjonalnym (pozdrawiam Panią Kamilę )
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Himen
  • Data napisania opinii: 09-10-2017
Zajebisty :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Erasmus
  • Data napisania opinii: 04-10-2017
kupilem i jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Danka
  • Data napisania opinii: 02-10-2017
Wszystko Ok. Bardzo miła i pomocna obsługa.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Iwonka
  • Data napisania opinii: 27-09-2017
Ładnie i bezpiecznie zapakowane nasiona, polecam :D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Dawidek
  • Data napisania opinii: 25-09-2017
Dostałem gratis nasionko jestem bardzo zadowolony z mojej kolekcji która mam na półce szczerze polecam ten sklep z czystym sumieniem.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: M.
  • Data napisania opinii: 24-09-2017
Świetna obsługa, pełna dyskrecja i małe bonusy dołączone do przesyłki. Bardzo polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Piotr
  • Data napisania opinii: 23-09-2017
Czekam na efekty naszej zrealizowanej transakcji
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: D
  • Data napisania opinii: 23-09-2017
Wszystko sprawnie i komfortowo. Co do jakości nasion nie mam żadnych zastrzeżeń. Uwiodło mnie przeurocze opakowanie na ww. nasiona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania opinii: 22-09-2017
Super szybko miła obsługa towar piękny nasiona jak z telewizji bajka poprostu. Pozdrawiam !
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Horacy
  • Data napisania opinii: 21-09-2017
Kozacka zapalniczka z logo ;D
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: M
  • Data napisania opinii: 18-09-2017
Najwyższa jakość usług. Produkty zgodne z opisem. Polecam każdemu
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Lena
  • Data napisania opinii: 18-09-2017
Bezproblemowa obsługa, szybka wysyłka, polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Głowa
  • Data napisania opinii: 17-09-2017
Zakupy w nasionbank.pl moge ocenic na 4/5 . Towar zgodny z zamowieniem,profesjonalnie zapakowany, z gratisami. Jedyne minus to niezbyt szybka paczka .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Janko Muzykant
  • Data napisania opinii: 17-09-2017
super dzieki
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Stanko
  • Data napisania opinii: 17-09-2017
Polecam warto
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Wojewódzki
  • Data napisania opinii: 16-09-2017
Cóż powiedzieć jeśli chcesz być szybko i rzetelnie obsłużony to dobrze trafiłeś.... :) ja jestem zadowolony
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Kate
  • Data napisania opinii: 16-09-2017
Wszystko w jak najlepszym porządku, kwiatki rosną polecam i na pewno wrócę. ;)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Max223420
  • Data napisania opinii: 13-09-2017
świetna obsługa, 100% dyskrecja, paczka przyszła w dwa dni, produkty pierwszej klasy. Polecam z całego serca
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Kuba
  • Data napisania opinii: 12-09-2017
Polecam zakupy. 100% satysfakcja z produktu.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Zawsze spoko
  • Data napisania opinii: 12-09-2017
żadnych problemów - polecam sklep !!
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Milk
  • Data napisania opinii: 11-09-2017
Moje dzieci boże rośnie nawet przy słabej 6w żarówce niech anioł stróż ma je w opiece
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Marianna
  • Data napisania opinii: 10-09-2017
Transakcja jak najbardziej w porządku. Przesyłka starannie spakowana. dyskretna.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Tomski
  • Data napisania opinii: 06-09-2017
Ok polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Daniel
  • Data napisania opinii: 05-09-2017
Profesjonalne podejście :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Bartosz
  • Data napisania opinii: 03-09-2017
transakcja przebiegła pomyślnie, polecam.:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: A B
  • Data napisania opinii: 02-09-2017
Polecam , ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Mistrz
  • Data napisania opinii: 02-09-2017
wszystko OK
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Majk
  • Data napisania opinii: 29-08-2017
Witam :) Jestem zadowolony z zakupów w sklepie Nasion Bank, produkty dobrej jakości, przydatne gratisy oraz bardzo dobra obsługa klienta ;) Osobiście polecam :) Pozdrawiam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: primo
  • Data napisania opinii: 24-08-2017
Jestem pod wrażeniem sprawności i rzetelności. Pozdrawiam - nowy stały klient.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Bob Marley
  • Data napisania opinii: 23-08-2017
gitarrra :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Głowa
  • Data napisania opinii: 23-08-2017
Fajnie polecam, tak bardzo
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Jorgo
  • Data napisania opinii: 22-08-2017
Wszystko tak jak się należy:)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: janusz
  • Data napisania opinii: 20-08-2017
polecam janusz
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Tadeo
  • Data napisania opinii: 20-08-2017
Polecam zakupy w tym sklepie , pomidorki rosną ;) Mogli by dodawać wlepy do zamówień ale i tak jest ok .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Alex
  • Data napisania opinii: 10-08-2017
wszystko ok, moze tylko prosba o opinie zbyt nachalna,5 email .
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Tomal
  • Data napisania opinii: 10-08-2017
Zaj... Sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Matejko
  • Data napisania opinii: 09-08-2017
Wszystko super.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Sławek
  • Data napisania opinii: 07-08-2017
BARDZO DOBRY
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,5
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: jaco
  • Data napisania opinii: 05-08-2017
szybko ... a jaka jakość przedmiotów kolekcjonerskich dowiemy się za kilka tygodni
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Adam
  • Data napisania opinii: 03-08-2017
Wszystko ok tylko zapalniczka byla uszkodzona.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Konrad
  • Data napisania opinii: 02-08-2017
POLECAM . bardzo ni sie spodobalo opakowanie xD
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Adrian
  • Data napisania opinii: 29-07-2017
Super sklep. Szybko . Dobrze . Fajne dodatki . Jestem bardzo zadowolony. Nie raz jeszcze zajrzę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena4,8
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Kris
  • Data napisania opinii: 28-07-2017
Rewelacyjne zakupy, jak zawsze :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Bogus
  • Data napisania opinii: 28-07-2017
Wszystko przebiegło ok. Dostałem od sklepu mały prezent. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Magnvs
  • Data napisania opinii: 28-07-2017
Miły kontakt, szybka dostawa nasiona rewelacja. Jeśli nie jesteś pewien czy to dobre miejsce to odpowiem za Ciebie "REWELACYJNY SKLEP" dyskretnie zapakowany w pełni profesjonalnie towar polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Obsługa klienta
  • Czas realizacji
  • Dyskrecja
  • Produkty
  • Autor opinii: Kowal
  • Data napisania opinii: 27-07-2017
Bardzo fajne zakupy
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

NOTA PRAWNA

Zgodnie z polskim prawem ziarenka sprzedajemy do celów kolekcjonerskich, rozumiemy przez to zachowanie genetyki w celu przetrwania gatunku. Nasiona konopi indyjskich to również źródło licznych witamin i właściwości odżywczych, co czyni je wspaniałym elementem zdrowej diety. Posiadanie nasion konopi oraz obrót nimi jest w Polsce całkowicie legalny. Aby dokonać zakupu w naszym sklepie musisz mieć ukończone 18 lat i nie możesz ich stosować do hodowli na terenie krajów gdzie jest to niedozwolone.

Kiełkowanie nasion jest zabronione przez polskie prawo, sklep nasionbank.pl w żaden sposób nie namawia do łamania przepisów prawnych. Nie odpowiadamy za niezgodne z prawem użycie nasion z naszej oferty.

Ustawa z 2005 roku reguluje wszelkie kwestie dotyczące legalności nasion ---> Dz.U. 2005 nr 179 poz. 1485 <---

OPINEO

NAJLEPSI PRODUCENCI

Dutch PassionFemale SeedsGreen House SeedsNasiona MarihuanyRoyal Queen SeedsSensi Seeds
Copyright © 2017 NasionBank All Rights Reserved.
Opinie Klientów : nasionbank.pl - opinie - Pytania o sklep Średnia ocena: 5 / 5 - Opinie od 2015 roku 350