PolskiNiemieckiHolenderskiAngielskiNorweskiAmerykański
KOSZYK 0
Koszyk jest pusty ...
NASIONBANK.PL » Nasionbank.pl Opinie

Nasionbank.pl Opinie

Tylko zweryfikowane opinie!


AUTO GELATO

fajne fajnie rosnie

Gość: Michuu
:: 22-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem

AUTO RUNTZ

Jak dla mnie Runtz to śmiech pełną gębą! :D Polecam wszystkim!

Gość: Śmiechawa76
:: 08-02-2024

Orion F1

Szybka wysylka swietna obsluga zdecydowanie polecam

Gość: Tuco
:: 02-02-2024

Recenzja potwierdzona zakupem

Bruce Banner Auto

Mocny jebaniec! Ziomek jak spróbował to o mało co nie wyskoczył z butów! xD

Gość: Bobek
:: 01-02-2024

Hyperion F1

Naprawdę świetna odmiana. Śmiało mogę polecić. Pozdrawiam

Gość: Kozak
:: 06-01-2024

AUTO BUBBLEGUM

Ciekawa jednak sezonowa odmiana znacznie lepsza i mocniejsza a w tych samych warunkach stawiana Warto choć raz sprawdzić u siebie chociażby dla tego wyjątkowego smaku

Gość: TopekNaPrezent
:: 27-12-2023

Gelato Auto

Nie udało się jej powalić mnie na kolana A z zapowiedzi wydawała się przerażająca Rośnie fajnie zwłaszcza w dużych doniczkach jednak śmiało mogę obalić stwierdzenie iż gelato jak na mnie nie działa za…

Gość: DanA
:: 27-12-2023

Easy Sativa

Super zestaw Polecam :)

Gość: Jan
:: 26-12-2023

Recenzja potwierdzona zakupem

Runtz x Layer Cake

Ta odmiana ma 2 w 1 tj. plony XXL i oszałamiająca moc :D Aaa i do tego prosta w uprawie. Polecam sklep i odmianę Runtz x Layer Całe! :D

Gość: Boski Roman
:: 20-12-2023

Pineapple Express

Wystartowałem parę dni temu i wszystko zapowiada obiecująco. Kiełkowalność 100% Dam znać jak to się skończyło xd

Gość: Kamil_xxx
:: 19-12-2023

Strawberry Banana Auto

Udało mi się go wykolekcjonować xD Powiem tyle: niesamowita odmiana pod względem działania jak i smaku! Szok w trampkach! xD

Gość: Frank
:: 19-12-2023

AUTO GELATO

SALWY ŚMIECHU I DOBREGO HUMORU GWARANTOWANE! Sztosss!

Gość: Boski Roman
:: 19-12-2023

Jack Herer

Jack Herer to legenda i wielokrotnie nagradzana odmiana. Jedna z moich ulubionych :D Polecam sklep ❤️ Zawsze mnóstwo gratisów.

Gość: Coś pięknego
:: 19-12-2023

Kerosene Krash

Nieziemska odmiana warta swojej ceny! Polecam odmianę! Polecam sklep ♥️

Gość: Roger Federer
:: 19-12-2023

Runtz Auto

Ja prdl takiego mocnego staffu to jeszcze nie jarałem! Polecam sklep!

Gość: Gonzalez
:: 19-12-2023

DURBAN POISON

Tak jak w opisie. Silnie pobudza kreatywność. Dużo fajnych rzeczy można zrobić tą odmianą :D

Gość: Frenku86
:: 18-12-2023

Auto Skywalker Haze

Po tej odmianie buzia się nie zamyka :+) Polecam odmianę i nasiona z nasionbank.pl!

Gość: ROBSON666
:: 18-12-2023

Super Skunk Automatic

Raczej najlepsza odmiana tego producenta. Kiełkowalność znaczy "kolekcjonowanie" 10/10

Gość: Tuco
:: 18-12-2023

BIG BUD

Bardzo dobra dla nowych w fachu

Gość: Snupdog
:: 13-12-2023

LSD

Kupowałem taniej Auto Speed Bud. Hodowałem w 2 litrach w ziemi. Zamało swiatla było. Tylko 17g kwiatów. Ale palisz 1 liufku i pizda. Teraz będę hodować 1 rosliny LSD w 5 litrach ziemi. 4 nasiona na eksperymenty…

Gość: Aliaksandr
:: 09-12-2023

AUTO BUBBLEGUM

Wszystko git tylko ciężka w "kolekcjonowaniu" 2/5

Gość: Bin Laden
:: 09-12-2023

MOBY DICK

Fuck Yeeaaah! Istny olbrzym :D

Gość: Romek84
:: 09-12-2023

Frisian Duck

Fajnie bo odmiana Frisian DUCK nie zdradza, że to marihuana!!! Polecam!

Gość: Superman
:: 09-12-2023

Gelato Auto

Ciekawy strain, ale nie dla mnie. Trochę za mocny.

Gość: Janosik
:: 09-12-2023

AUTO BLUE DREAM

Zamówiłem z ciekawości. Wszystko wyszło git! Jestem zadowolony. Polecam sklep!

Gość: Roman7k
:: 09-12-2023

AUTO BUBBLEGUM

Nie wiem skąd takie słabe opinie. Jak dla mnie auto bubblegum to jedna z lepszych odmian. Co roku zamawiam i nigdy się nie zawiodłem. Polecam sklep ❤️

Gość: Alf
:: 09-12-2023

Auto Critical Orange Punch

Świetna na Indoor jak na outdoor. Świetna genetyka. Dutch Passion robi robotę! Polecam

Gość: Dylan777
:: 09-12-2023


© NasionBank 2024 Wszystkie prawa zastrzeżone.